Greetz en Hallmark krijgen concurrentie van Digitale Reclamemasten

Dat stelt een nieuwe partij op de markt van digitale reclamemasten, Opdemast.nl. De liefde verklaren. Iemand feliciteren. Persoonlijk het Nederlands Elftal toejuichen. Of een goed doel steunen. Het kan vanaf nu ook via Opdemast.nl.

Post6mastgeboorte 430x400 1

Het gaat om een nieuw kanaal waarmee particulieren in één keer honderdduizenden mensen kunnen bereiken met hun persoonlijke boodschap. Opdemast.nl bestaat uit een netwerk van Digitale Reclamemasten langs snelwegen in heel Nederland. “We maken deze masten toegankelijk voor particulieren. Daarmee zijn we direct een grote concurrent van partijen als Greetz en Hallmark”, aldus Mike Leegwater van Opdemast.nl. “Een kaartje heeft iedereen wel eens verstuurd of ontvangen. Een felicitatie via een Digitale Reclamemast is daarentegen echt origineel en uniek.”

Je bepaalt als particulier zelf op welke reclamemast je boodschap wordt vertoond. “Consumenten zijn 100x zichtbaar op een mast voor 49,95 euro. Dat maakt dit massamedium laagdrempelig voor iedereen die een groot publiek zoekt.” “Extra leuk: er wordt direct een foto aangeleverd die vervolgens weer via social media met de jarige en al zijn volgers gedeeld kan worden.” Een brede doelgroep die opeens toegang krijgt tot massamedia. Daarin schuilt ook een risico, erkent Mike Leegwater. “Daarom toetsen we de uitingen voordat ze gepubliceerd worden. Alleen na goedkeuring wordt de beoogde boodschap ook echt wereldkundig gemaakt langs de snelweg.” 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK