Drukwerkdeal bezorgt Voedselbank Deventer feestelijke Kerst

In de laatste weken van 2021 vliegen niet alleen de Kerstkaarten de deur uit bij Drukwerkdeal, de internetdrukker heeft ook enkele honderden kerstpakketten op pad gestuurd. Richting de Voedselbank Deventer om precies te zijn, waar directeur Haico Meijerink woensdagochtend 22 december de donatie aanbood.

Drukwerkdeal Voedselbank 1

De Voedselbank Deventer ondersteunt wekelijks ruim 250 huishoudens met voedselpakketten. Dankzij de donatie van Drukwerkdeal.nl kunnen die gezinnen dit jaar ook rekenen op een feestelijk gevuld kerstpakket. “Bij Drukwerkdeal.nl zijn we trots om onze maatschappelijke betrokkenheid te kunnen tonen”, vertelt algemeen directeur Haico Meijerink bij de overhandiging van de kerstpakketten. “Als Deventer bedrijf hebben wij een maat-
schappelijke functie in de stad en we willen de klanten van de voedselbank graag een steuntje in de rug geven in deze dagen voor kerstmis!”.

Voor de kerstpakketten werkte Drukwerkdeal samen met De Parabool. Die stichting begeleidt mensen met een verstandelijke beperking bij het wonen en werken. Vorig jaar maakte De Parabool de kerstpakketten voor alle Drukwerkdealers. Die samenwerking beviel zo goed, dat de drukker de samenwerking weer opzocht om dit jaar de klanten van de Voedselbank een smakelijke Kerst te bezorgen!

Dwd Voedselbank Donatie

Partnerbijdrage.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK