Drukwerkdeal.nl introduceert gratis kaartjes voor #GivingTuesday

Tijd voor positiviteit: Drukwerkdeal.nl introduceert gratis aandachtskaartje voor #GivingTuesday

Giving Tuesday

Gratis een handgeschreven kaartje sturen aan de personen die juist nu een beetje extra aandacht kunnen gebruiken: zo draagt online drukker Drukwerkdeal.nl zijn steentje bij aan #GivingTuesday 2020. 

Ter ere van #GivingTuesday introduceert Drukwerkdeal.nl het aandachtskaartje. Een gratis ansichtkaart die bezoekers via de site kunnen verzenden aan iemand die voor hen belangrijk is, of die juist nu wel een steuntje in de rug kan gebruiken: de oma die je al maanden geen knuffel hebt kunnen geven, de leverancier die je in moeilijke tijden niet in de steek heeft gelaten of de vriend die wel een hart onder de riem kan gebruiken. 

Wereldwijd

#GivingTuesday is dé dag om te geven en goed te doen. Een wereldwijde beweging die ook in Nederland snel groeit en één die in dit bijzondere jaar meer aandacht verdient. Voor Drukwerkdeal.nl reden om zich aan te sluiten, vertelt algemeen directeur Haico Meijerink: “Als we dit jaar één ding hebben geleerd, is het dat aandacht geven ons kracht geeft, ons overeind houdt. Dat geldt voor de mensen die dichtbij ons staan, maar die we nu niet kunnen vasthouden. En ook zeker voor de ondernemers van Nederland, die door een ongekende periode gaan. Daarom sluiten we ons als Drukwerkdeal.nl graag aan bij dit initiatief.”

Aandacht

Het waardevolste dat je elkaar kunt geven, is volgens Drukwerkdeal.nl: aandacht. Met het aandachtskaartje giet de online drukker dat geschenk in een vorm die het beste bij het bedrijf past. “Hoe kunnen wij, met onze kennis en inzet, een zo groot mogelijke positieve impact hebben? Wij denken dat we dat kunnen met ons aandachtskaartje. Juist nu is het zo belangrijk om een beetje extra om te kijken naar elkaar, om elkaar op welke manier je maar kan extra aandacht te geven. En dit kaartje helpt je daarbij”, legt Meijerink uit. 

Gratis

Een aandachtskaartje sturen is gratis en kan heel eenvoudig op drukwerkdeal.nl/aandachtskaartje. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen. De boodschappen op de kaartjes worden handgeschreven door de medewerkers van Drukwerkdeal.nl. 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK