Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Italiaanse bouwer van verpakkingspersen aan de slag met Kodak’s Ultrastream

Kodak is met de nieuwste generatie Ultrastream continuous inkjetkoppen geen onbekende speler op het gebied van inkjet innovatie. Tijdens Drupa 2016 werd deze technologie gepresenteerd in een resolutie van 600 x 1800 dpi en een snelheid van 150 meter per seconde.

Ook de al eerder ontwikkelde Sapphire EVO maakt gebruik van Kodak technologie

Het Italiaanse Uteco gaat deze hybride technologie toepassen en zal deze tijdens Drupa 2020 gaan tonen. De persenbouwer bracht in juni 2018 al de Sapphire Evo-pers met de bestaande Stream inkjet-technologie van Kodak op de markt. De Sapphire Evo-pers werd echter tot nu toe slechts twee keer geïnstalleerd. Er staat er één in Italië en één in Japan. De fabrikant zegt dat in 2020 tijdens Drupa de markt voor inkjet een verder impuls zal krijgen. Uteco is actief in verschillende marktsegmenten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK