ISI daagt bezoekers uit tijdens Sign & Print Expo!

De Sign & Print Expo in Gorinchem is een vast item op de beurskalender van ISI. Deze editie laat ISI zich uitdagen door bezoekers.

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze kennis en ervaring een passend antwoord kunnen bieden op jouw online- en workflow uitdagingen. Kom naar onze stand met jouw uitdaging, wij denken graag met je mee. Het eerste on-site consult bieden we, als beursaanbieding, ook nog eens gratis aan! Daag jij ons uit?” 

Theo van den Broek – Directeur ISI

Veel vernieuwingen op softwaregebied

Tegenwoordig verwachten klanten dat je snel kan leveren tegen scherpe tarieven. Daarom is het belangrijk zo efficiënt mogelijk te produceren. ICT biedt dan in veel gevallen uitkomst.

De automatiseringsoplossingen van ISI helpen bij het stroomlijnen van verschillende processen van de grafische productieketen met behulp van:

  • Bestel- en aanleverportals
  • Brandportals
  • Retail/POS portals
  • Workflow automatisering
  • Colormanagement

Tijdens de Sign & Print Expo toont ISI de laatste stand van de techniek. Laat je verrassen door de vele (nieuwe) mogelijkheden!

Je vindt ISI op stand G106.

Over ISI

ISI publishing innovators helpt haar klanten sinds 1999 bij het efficiënter inrichten van het productieproces van drukwerk, signproducten en marketingmateriaal. Door de slimme inzet van eigen software en software van partners, wordt het aantal handelingen dat nodig is om te produceren tot een minimum beperkt.

http://www.isi.nl/

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK