Intermail plaatst Kyocera TASKalfa Pro 15000c

Intermail in Nieuw-Vennep investeerde onlangs in de Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Directeur Gert Rothert Jr. zei daarmee een nieuw merk in huis te hebben gehaald, die met inkjet tevens een vervanging is voor de bestaande tonermachines.

Intermail Kyocera

Jeroen Rothert zegt vervolgens in een persbericht: “Wij hebben deze inkjetprinter met name in huis gehaald voor het printen van kleine tot middelgrote oplagen direct en transactiemail. Daarvoor is de afdrukkwaliteit meer dan goed genoeg. Dat geldt ook voor de prijs/prestatie van onze investering. Het stroomverbruik is zeer laag en dat is vandaag de dag belangrijk. Het instellen van de TASKalfa Pro 15000c is heel eenvoudig, waardoor er amper papier verspild wordt. Ook kunnen we op de Kyocera enveloppen in full color printen. Die toepassingen komen steeds vaker voor. Al deze argumenten maakte uiteindelijk de keuze om over te stappen op Kyocera eenvoudig.”

Bron: website intermail

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK