Kyocera met livestream event over de inkjet belofte

Kyocera maakt inkjetkoppen voor verschillende high-end printsystemen. Het bedrijf lanceerde onlangs zelf een inkjet printsysteem, de TASKalfa Pro 15000c. Met twee bekende sprekers biedt het bedrijf een veelbelovende online sessie.

Kyocera Webinar Live

Niemand minder dan industrie-experts Marco Boer,
vice-president van IT Strategies en Morten Reitoft van Inkish zijn te gast bij Kyocera. Dat betekent in ieder geval dat, naast de mogelijke eigen rol van Kyocera, het programma over meer gaat dan alleen het eigen belang.

Het event wordt gehouden op 24 februari
van 15.00-16.00 uur.

Inschrijven is wel noodzakelijk.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK