Fespa in 2024 naar Dubai

Fespa CEO Neil Felton kondigde aan dat Fespa Middle East zal plaatsvinden van 29 tot en met 31 januari 2024 in Dubai. Het is de eerste keer dat de organisatie kiest voor de Verenigde Arabische Emiraten.

Fespa Jan 2024

Tijdens die Midden-Oosten editie worden meer dan 100 wereldwijde exposaten/merken verwacht en tijdens het evenement organiseert Fespa de eerste ‘World Wrap Masters-wedstrijd’, een educatieve Sustainability Spotlight, een conferentie en een technisch opleidingsprogramma, en een Club Fespa Lounge waar Fespa Direct-leden (MEA-groep) kunnen netwerken.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK