Inni Group neemt Drukkerij Drukta over

Drukkerij Drukta uit West-Vlaanderen is per 19 juli 2023 overgenomen door de Inni Group.

Het Drukta-logo krijgt de nieuwe baseline ‘Member of Inni Group’. Beide zaakvoerders van Drukta, Renaat Desiere en Koen De Brauwer, blijven samen met alle medewerkers aan boord. Op korte termijn zal de drukkerij gelegen op Walle te Kortrijk overgebracht worden naar de gebouwen van Inni Group op het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

“Voor onze klanten blijven alle vertrouwde contactpersonen onveranderd en vergroot het aanbod van onze diensten”, zeggen Desiere en De Brauwer. “We zijn uitermate enthousiast om voortaan deel uit te maken van Inni Group. Een perfecte match met een sterke, ambitieuze, duurzame en culturele fit en bovendien op een boogscheut van waar we nu zitten.”

Inni Group Drukta 1024x382 1
V.l.n.r.: Renaat Desiere, Koen De Brauwer, Steven Vandevoorde, Nico Declerck en Tom Deschildre

Tom Deschildre, managing director Inni Group: “De grafische sector is zich in een ijl tempo verder aan het consolideren. Voor Inni Group is het hierbij belangrijk zich te profileren als dé referentie voor drukwerk in West-Vlaanderen én de ruime regio. Als onderdeel van de transformatie van onze activiteiten én met het oog op de toekomst, mikken we dan ook op de uitbreiding van het segment van kwalitatief drukwerk en hoge service in alle oplagen, hetgeen we met deze overname zien te versterken. We zien dit realiseerbaar nadat we eerder dit jaar onze nieuwste investering, de digitale inkjet drukpers – Canon VarioPrint iX 3200 – in gebruik hebben genomen.”

Bron: Inni Group

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK