Optimum Group neemt het Duitse HP-ETIKETT over

Optimum Group neemt het Duitse familiebedrijf HP-ETIKETT over. Met de overname verstrekt Optimum haar positie in de etikettenmarkt in Duitsland in het bijzonder en in Noordwest-Europa in zijn algemeenheid.

Hp Etikett Familiebedrijf
Optimum Logo

Optimum Group heeft daarmee een omvang van 19 bedrijven gekregen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Zoals bij veel van de tot nu toe gevoerde overnames blijft binnen HP-ETIKETT het lokale management behouden, waaronder ook Eugen Kölling, CEO van HP-ETIKETT. Het bedrijf is ten noorden van Hamburg gevestigd.

Hp Etikett Logo

De overname past goed binnen de Europese groeidoelen van Optimum Group en zal de aanwezigheid van Optimum Group in Duitsland aanzienlijk vergroten. Kölling zegt in een peresbericht: “HP-ETIKETT heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en een significante groei doorgemaakt. Dit is te danken aan een sterk en toegewijd team van medewerkers en investeringen in zelfgeproduceerde duurzame etiketteringsoplossingen.”Andre Prophitius, CEO van Optimum Group Germany zegt: “De overname van HP-ETIKETT versterkt onze positie in Duitsland. HP-ETIKETT heeft een sterk commercieel en technisch profiel en een indrukwekkend klantenbestand. We kijken uit naar de samenwerking met de eigenaren, die allemaal in hun huidige functies zullen blijven werken.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK