Optikett overgenomen door Optimum Group

Directeur Daniel Ostendorf blijft in dienst na de overname. Inmiddels groeit de Optimum Group gestaag. In Nederland, België en Duitsland zijn nu 17 bedrijven onderdeel van de groep.

Optikett Overname

De aangesloten bedrijven zijn naar zeggen van Optimum zorgvuldig geselecteerd op basis van unieke product-markt-combinaties, om zoveel mogelijk de risico’s te spreiden.

De overname van Optikett stond in het teken van uitbreiding van de groep in Duitsland.

Ostendorf in een verklaring: “Voor Optikett betekent de overname door Optimum Group een volgende stap. Schaalgrootte wordt steeds belangrijker in onze industrie: om efficiëntieslagen te kunnen realiseren, maar nog veel meer om onze klanten professioneel, flexibel en betrouwbaar te beleveren.”

Indrukwekkend klantenbestand

“Met de overname van Optikett kunnen we een nog groter klantenbestand bedienen in Duitsland en wordt ons Duitse deel van de groep verder uitgebreid met additionele creatieve en technische capaciteiten,” alsdus een verklaring van Andre Prophitius, Optimum Group CEO in Duitsland.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK