Grafische Groep Matthys met nieuwe brochure over toepassingen koudfoliedruk

Grafische Groep Matthys is specialist in koudfoliedruk sinds 2008 en werkt samen met tientallen vouwkarton-drukkerijen in België en Nederland. De nieuwste brochure met 28 pagina’s zal talloze toepassingen laten zien.

Matthijs Brochure Koudfolie

Vaktijdschrift Pakkracht op LinkedIn: “Met de innovatieve koudfoliedruktechniek kan je in één keer drukvellen maken met zilver/goud/holografische foliedruk + CMYK + Pantone kleuren + bijzondere lak-effecten. Op groot formaat vellen vouwkarton 72×102 cm, nadien enkel nog stansen en vouwplakken en jouw merk valt extra op. Bovendien zijn vouwkarton-verpakkingen met koudfoliedruk toegelaten in de uitstekende recyclingstroom voor oud papier en karton. Jouw luxe verpakking krijgt dus na gebruik een nieuw leven.”

Grafische Groep Matthys is lid van Vouwkarton Platform.

Grafische Groep Matthys: “We inspireren je graag met onze vernieuwde brochure, 28 pagina’s boordevol opvallende mogelijkheden, toepasbaar voor jouw food en non-food verpakkingen. Samen met jouw verpakkingspartners creëren we een verpakking met impact. We sturen met veel plezier gratis een exemplaar van deze brochure.”

Bron: Pakkracht.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK