DADDY KATE kijkt terug op een goed 2022

CEO Thijs Claes is het voorbeeld van volledige openheid en transparantie daar waar het gaat om cijfers, bedrijfsbeleid en zijn innemende bedrijfscultuur. Elk kwartaal houdt hij een interne bijeenkomst, waarbij alles ter sprake komt en dat genereert keer op keer een enorme betrokkenheid bij de werknemers binnen het bedrijf.

Presentatie Daddy Kate

Het bedrijf maakte in 2022 12% meer omzet ten opzichte van 2021, maar Thijs Claes zei er meteen bij dat die hogere omzet vooral ook het geval was door het doorberekenen van hogere kosten in energie, grondstoffen en hogere personele kosten. In België verwacht het bedrijf ca. 480.000 euro te hebben gemaakt, voor Frankrijk geldt een soortgelijk cijfer. Die eindresultaten moeten volgens Claes nog door de accountant worden bevestigd.

Dankzij deze resultaten krijgen de werknemers een bonus over 2022 van 900 euro bruto, overeenkomstig met ruim 780 euro netto

Voor 2023 is Thijs Claes voorzichtig optimistisch, maar hij zegt tevens rekening te houden met blijvend hogere kosten, die – al dan niet (deels) doorberekend – niet automatisch betekenen dat het resultaat van 2022 zal worden overtroffen.

Bron: bedrijfspagina LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK