DPG Media: Geen papieren krant op Koningsdag door gebrek aan bezorgers

Het is tijdens nationale feestdagen gebruikelijk dat er geen kranten in de brievenbus verschijnen, maar Koningsdag was daarop een uitzondering. DPG Media zegt nu de keuze te hebben gemaakt geen kranten te bezorgen op Koningsdag.

Kranten

Niet alleen het gebrek aan bezorgers speelt een rol, met name ook het kunnen bereiken van de centra van grotere steden speelde een rol in de overwegingen de bezorging te staken.

Journalistiek gezien staat de nieuwsvoorziening echter niet stil, alle titels zullen hun website wel voorzien van redactionele bijdragen die dag.

Mediahuis bezorgde al eerder De Telegraaf en Het Parool niet meer op Koningsdag. Vanaf dit jaar komt daar NRC bij. Het Financieele Dagblad bezorgde ook al geen krant meer op Koningsdag.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK