DADDY KATE laat personeel flink profiteren van goede cijfers

Minder dan 1% van alle Belgische werkgevers biedt medewerkers een winstpremie of loonbonus aan. Nochtans wijzen zij diezelfde medewerkers bijna altijd aan als dé cruciale sleutel tot hun succes.

Dat zegt Thijs Cleas, CEO van DADDY KATE in België op LinkedIn. Hij voegde daaraan toe: “Bij ons voegen we de daad bij het woord en verdelen we 20% van onze winst gelijk onder alle medewerkers.”

Daddy Kate Cijfers

Als een bedrijf goede resultaten boekt, kan iedereen daarvan profiteren. Klinkt logisch toch? Ons initiatief wordt gesteund door de Belgische overheid (CAO 90), zodat onze werknemers slechts een minimale belasting (13,07%) moeten betalen op het bedrag dat ze ontvangen.

In de laatste 4 jaar ontving een voltijdse werknemer meer dan € 4000 netto extra dankzij dit initiatief. Voor DADDY KATE betekende dit een kostenpost van meer dan € 500.000. Thijs Cleas: “Zijn we helemaal gek geworden? Integendeel, wij geloven gewoon dat onze winsten meer stijgen dankzij het extra engagement van onze werknemers!”

Binnenkort een uitgebreid interview met Thijs Claes op printmedianieuws.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK