Lidl, winnaar van ‘Beste Folder Award 2022’ in de categorie print

92.000 consumenten brachten hun stem uit op de beste papieren folder, maar ook op de beste online folder. In die categorie won supermarkt Dirk.

Lidl Folder

Vorige week werden de Beste Folder Awards 2022 uitgereikt tijdens het ‘Catch the Shopper’ evenement. Door middel van een professionele jury werd de uitkomst voor 30% bepaald door die jury en voor 70% door de consument. De juryleden waren onder andere betrokken bij het ontwerp, het drukken, de techniek, de distributie en de verspreiding van de folders.

De verkiezing ‘Beste Folder Award’ wordt jaarlijks uitgevoerd door Adviesbureau Q&A, in samenwerking met Spotta en WePublish.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK