Folder van supermarkt Dirk gekozen tot beste ‘overall’ winnaar

Consumenten hebben in de afgelopen maanden ruim 100.000 beoordelingen gegeven over diverse categorieën folders. De folder van supermarktketen Dirk’ is opnieuw de overall winnaar geworden van de verkiezing ‘Beste Folder Award’, editie 2021.

Naast Dirk namen ook Expert, Action, Leen Bakker én tien nieuwe winnaars een prijs in ontvangst.

Folder Dirk 2021 Winnaar

Een aantal winnaars, waaronder Groenrijk, CASA en Bristol, zijn online folders”. De online categorie wint aan populariteit en is sinds dit jaar ook beter vertegenwoordigd in de verkiezingen.

Binnen elke categorie is er nu een online winnaar en er is een online overall winnaar. Consumenten konden uiteraard ook nog hun favoriete papieren folders beoordelen.

Logo 2021 Bfa

Een andere toevoeging aan deze editie is dat papieren en online folders op verschillende aspecten beoordeeld zijn. Zo stonden bij papieren folders aspecten als ‘lokaal’ en ‘overzichtelijk’ centraal. Bij online folders werd er ook gekeken naar aspecten als ‘gemakkelijk navigeren’ en ‘snelheid’.

Ook zijn bij beide soorten folders vragen rondom het leesgedrag toegevoegd, zoals hoe vaak lees je de folder en doe je een aankoop naar aanleiding van het bekijken van de folder. Consumenten beoordelen de papieren folders gemiddeld beter dan de online folders, vooral als het op leesgedrag aankomt.

Kijk voor een overzicht van alle categorieën en de winnaars op bestefolderawards.nl.

Bron: PrintPakt

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK