VIGC studiereis naar Zwitserland

Zin om samen de Zwitserse grafische markt te verkennen? VIGC – Grafische Innovatie bezoekt er van 15 – 17 november 2023 drie productiebedrijven Sonderegger AG, balleristo (Liechtenstein), Bubu AG en twee leveranciers Zünd Benelux BV en swissQprint Benelux.

Vigc Zwitserland

Ook sectorfederatie dpsuisse – swiss digital + print association zal een uiteenzetting geven. Netwerken en inspiratie opdoen staat hierbij centraal! Alles wordt geregeld o.a. vluchten (vanaf Brussel of A’dam), 2x ontbijt, 3x lunches, 2x diners, 2 hotelovernachtingen en begeleiding ter plekke (eigen busvervoer). Inschrijven kan vanaf nu via de website. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK