Impressed in Rotterdam doet upgrade naar Fujifilm Jet Press 750S High Speed Model

De alom gerespecteerde Rotterdamse drukkerij Impressed richt zich voornamelijk op de creatieve industrie en de regionale markt voor bedrijfsdrukwerk. Impressed is opgericht in 1995 en zit momenteel midden in een fusie met Kapsenberg van Waesberge, een drukkerij met een zeer rijke geschiedenis die teruggaat tot 1590. (partnerbijdrage)

Impressed

Het team van de nieuwe fusieorganisatie telt 20-30 mensen en zal zijn mogelijkheden aanzienlijk kunnen vergroten dankzij de upgrade naar de Jet Press 750S High Speed Model.

Impressed Logo

In 2015 kocht Impressed de Jet Press 720S, de start van hun samenwerking met Fujifilm en kennismaking met inkjet. Deze beslissing werd ingegeven door het potentieel om hoogwaardig printwerk te kunnen produceren in kleine oplagen in B2-formaat en zorgde voor een aanwas van nieuwe klanten, waaronder creatieve bureaus.

Bas Gravesteijn, algemeen directeur van Impressed: “We hadden nog geen ervaring met inkjetapparatuur toen we onze eerste Jet Press kochten in 2015. We hebben toen een aantal opties onderzocht, waaronder zowel enkelzijdige als dubbelzijdige persen, maar over het algemeen kon niets tippen aan de Jet Press. Door nu te upgraden naar de Jet Press 750S High Speed Model stijgen onze printmogelijkheden naar een nog hoger niveau en kunnen we nog meer opdrachten overzetten naar digitaal die we voorheen in offset zouden hebben gedrukt.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK