Esko nu ‘Premium Integration Partner’ van CERM

Esko en CERM werkten al samen, maar nu krijgt Esko officieel het label ‘Esko is ‘Premium Integration Partner’ van CERM’. CERM is actief in MIS-software voor onder andere de label- en verpakkingsindustrie, een segment waar Esko bekend is om design- en productie software.

Cerm Logo

De samenwerking zal de nauwe banden verder aantrekken om de integratie te verbeteren. Het gehele proces vanaf creatie via productie tot en met volledige administratieve automatisering vanaf offerte tot en met factuur wordt daarmee naad- en foutloos afgedekt.

Esko bedient ca. 25.000 klanten in 140 landen en is gevestigd in Gent, België. Ook CERM heeft het hoofdkantoor in België, in Oostkamp (ten zuiden van Brugge). CERM heeft inmiddels een historie van 40 jaar in MIS omgevingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK