Eerste Jet Press 750S High Speed naar Frankrijk

RGI is de eerste commerciële offsetdrukker in Frankrijk die investeerde in de Fujifilm Jet Press 750S High Speed-model. De 750S werd vorig jaar zomer tijdens de laatste ontwikkelfase/modificaties besteld (partnerbijdrage).

750s Frankrijk
(Van links naar rechts): Philippe De Moura, Managing Director bij RGI, Serge Coissin, President van RGI, en Jean-Francois Le Borgne, Associate Director bij RGI.

Jean-François Le Borgne, adjunct-directeur | RGI zegt: “Nu kunnen we onze klanten opdrachten in kleine oplagen aanbieden, in B2-formaat, met hetzelfde uitzonderlijk hoge kwaliteitsniveau dat ze gewend zijn. De Jet Press 750S stelt ons ook in staat om onze activiteiten met bestaande klanten uit te breiden en nieuwe klanten te vinden.”

Bron: LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK