Zünd op SIMAC Milaan

Op de komende SIMAC in Milaan, die van 19 t/m 21 september 2023 wordt gehouden, presenteert Zünd samen met softwarepartner Mind een breed assortiment aan innovatieve oplossingen voor het efficiënt snijden van leer.

Zund

Bezoekers van de beurs hebben de mogelijkheid om een end-to-end productie live en onder echte omstandigheden te beleven. Centrale elementen van deze presentaties zijn een Zünd D3-snijmachine met dubbele balken-technologie voor het zeer efficiënt snijden van semi-leerhuid en een L3-snijmachine voor de efficiënte productie van hoogwaardige lederwaren, accessoires en schoenen. Bovendien presenteert Zünd de Digitizer Diva, een offline oplossing voor digitale detectie, kwalificatie en markering van leerhuid.

Alle procesfasen van de workflow worden via MindCUT aangestuurd. Zünd zal de verschillende softwarefuncties samen met partner Mind tijdens live demonstraties presenteren. MindCUT is een geïntegreerd en modulair softwarepakket voor de automatisering en optimalisatie van het snijden van leer.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK