Ocean Outdoor brengt SPACE INVADERS op AR schermen

Om de 45e verjaardag van de originele game te vieren, keren de iconische SPACE INVADERS terug om de aarde te veroveren. Ocean Outdoor brengt de strijd naar Europa met zijn grootformaat digitale schermen in negen steden als portalen om AR-gevechten te starten.

Spaceinvaders Bannerwebsite Mobiel 640x640 2

Met behulp van de ARCore Geospatial API en de Streetscape Geometry API is TAITO’s game een interactieve ervaring die AR- en 3D-gameplay combineert en zich aanpast aan de locaties van de spelers, nabije oriëntatiepunten, tijd en weer. Om hun steden te verdedigen, downloaden spelers de mobiele game voor Android of iOS met behulp van een QR-code op Oceanscreens. 

Google Labs, global head of creative innovation, Matthieu Lorrain zei: “Met SPACE INVADERS: World Defense ontwikkelen we een 45 jaar oude legende voor een nieuw tijdperk. Deze game transformeert je wereld in een leuke speeltuin, waarbij geliefde nostalgie wordt gecombineerd met baanbrekende technologie, mogelijk gemaakt door de Geospatial API van Google. Bereid je voor op een epische ervaring, gewoon bij jou in de buurt!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK