Ocean Outdoor breidt netwerk uit met drie winkelcentra Wereldhave

Ocean Outdoor heeft recent drie nieuwe grootformaat digitale schermen geïnstalleerd in Dordrecht, Capelle aan den IJssel en Hoofddorp. Deze aanvulling op de schermen in de winkelcentra in Middenwaard, Nieuwegein en Arnhem brengt het totale aantal Wereldhave winkelcentra in het Ocean-portfolio op zes.  

Wereldhave en Ocean Outdoor werken al jaren nauw samen om de winkelervaring in Nederlandse winkelcentra naar een nieuw niveau te tillen. Stan Thijssen Chief Development & Operations Ocean Outdoor Nederland: “Met het indrukwekkende 9×5 meter grote scherm in Hoofddorp, met een oppervlakte van 45m2, het grootste indoor scherm binnen ons netwerk, willen wij de kracht van innovatie en creativiteit een podium geven. Dankzij geavanceerde technologieën zoals DeepScreen® en Augmented Reality, creëren wij ook engagement en betrokkenheid bij het winkelend publiek. Met Ocean Labs en Ocean Studio kunnen we adverteerders en merken helpen om deze creativiteit en relevantie toe te voegen. Wij nodigen iedereen uit in Hoofddorp om te gaan kijken en ervaren.”

Ocean 1140x605 Locatie Viermeren

Wereldhave, een toonaangevend vastgoedinvesteerder, richt zich op winkelcentra in Nederland die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Met 12 winkelcentra verspreid over het land, met prominente locaties in Arnhem (2), Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Heerhugowaard, Hoofddorp, Leiderdorp, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal en Tilburg (2), trekt Wereldhave jaarlijks maar liefst 58,3 miljoen bezoekers naar haar centra.

Foto: Hoofddorp, winkelcentrum Vier Meeren

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK