Centercom verkoopt digitaal sign netwerk

BB160222 Centercom ExterionExterion Media en Centercom maken bekend dat per 1 maart Exterion het volledige winkelcentranetwerk van Centercom overneemt.

Het buitenreclame netwerk bestaat uit de 125 grootste winkelcentra in Nederland, waaronder Hoog Catharijne in Utrecht, Stadshart Amstelveen en In de Bogaard in Rijswijk.
Inmiddels zijn in 52 winkelcentra ruim 500 digitale schermen geïnstalleerd. Exterion Media digitaliseert de rest van het winkelcentranetwerk in de loop van 2016. De overname zorgt ervoor dat Exterion Media hiermee het grootste digitale buitenreclamenetwerk in Nederland aanbiedt en haar positie binnen de OOH markt verder verstevigt.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK