HP geeft nog geen reactie op hoger bod Xerox

Xerox biedt inmiddels 2 dollar per aandeel meer om nog beter tegemoet te komen aan het belang van de aandeelhouders van HP. HP zegt niet te willen reageren totdat hun volgende kwartaalrapport wordt gepresenteerd.

xerox-hp-presentatie

HP zegt in beperkte bewoordingen pas begin maart naar haar eigen aandeelhouders te willen reageren. Het huidige aanbod komt overeen met een overnamesom van 34,9 miljard dollar ten opzichte van de eerder geboden 32 miljard dollar op basis van een koerswaarde van 22 dollar. HP zegt maatregelen te willen nemen om de aandeelhouderswaarde uit eigen kracht te vergroten.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK