Virus treft vakbeurzen

Het Coronavirus blijkt een grote impact te hebben op wereldwijde vakbeurzen.

Een van de grootste IT-vakbeurzen in de wereld, het Mobile Word Congres in Barcelona gaat niet door omdat de organisatoren de veiligheid van de bezoekers niet kan garanderen. Al eerder werden alle vakbeurzen in China uitgesteld, waaronder Printing South China.

De schade van het annuleren van het Mobile World Congres wordt begroot op 500 miljoen euro. De deuren van de beurs zouden op 24 februari opengaan. Circa 100.000 bezoekers en meer dan duizend standhouders zijn gedupeerd. De definitieve beslissing om de deuren van het congres niet te openen volgde op een serie van afzeggingen van grote exposanten.

Natuurlijk is juni nog ver weg, maar de drupa-organisatie zal zeker de ontwikkelingen op dit vlak nauwgezet volgen.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK