Het Grote Marketing Congres en de Effies

24De toekomst is nog nooit zo helder geweest. Gewoon goed marketing bedrijven? Het is niet meer genoeg. De ontwikkelingen gaan zo snel dat je als merk straks overbodig bent als je nu niet verandert en zorgt dat je in de fastlane blijft. Tijdens het Grote Marketing Congres op 1 november in Amsterdam hoor je verhalen van diverse topmarketeers die dag in dag uit bezig zijn om het verschil te blijven maken. Inspirerende verhalen over slimme marketing. 

Albert Einstein zei het al: Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting the different results. De merken van de toekomst? Daar werken marketeers die de dingen anders zien, het lef hebben die veranderingen ook door te voeren én razendsnel kunnen schakelen. Als een Formule 1-racer maken ze beslissingen in een split second. Daarbij vertrouwend op de juiste technologie.

Het Grote Marketing Congres biedt al twee jaar lang tijdens uitverkochte edities aan meer dan 400 marketing- en reclameprofessionals de mogelijkheid om inspiratie op te doen en te netwerken. Het Grote Marketing Congres laat inspirerende sprekers aan het woord, zoekt de discussie op in de breakout sessies en zet het creatieve proces onder druk. Dit jaar onder leiding van Jort Kelder.

Direct na het Grote Marketing Congres worden dit jaar voor de 32e keer de EffieAwards uitgereikt. Een Effie is de belangrijkste vakprijs in de marketing- en communicatiebranche die uitgereikt wordt aan de meest effectieve marketingcommunicatie cases. Dit jaar ligt er meer focus op educatie en inhoud van de Effies door de nieuwe plannen om marketing- en communicatieprofessionals te inspireren door de laatste ontwikkelingen in het vak. Presentatie is dit jaar in handen van niemand minder dan Art Rooijakkers en Victor Mids. Samen met het feestelijke driegangendiner zorgen zij ongetwijfeld voor een memorabele avond.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK