MarketingLive! met Grote Marketing Enquête

Vanuit Theater Amsterdam vindt op dinsdag 17 november MarketingLive! plaats. Het event voor de Nederlandse marketing- en communicatie-industrie is dit jaar vanzelfsprekend een digitaal event. De livestream start met een marketingpanel die de belangrijkste resultaten van de Grote Marketing Enquête bespreken.

De Grote Marketing Enquête is het jaarlijkse onderzoek van Adformatie en DVJ Insights naar de meest urgente marketingissues.

‘Diversiteit’ is een genoemde trend, wat volgens panellid Baba Touré, mede-oprichter van social media bureau Hammerfest, niet altijd wordt uitgedragen door de homogene groep van marketeers in Nederland. Er mogen meer vrouwen, mensen met een handicap of met een andere culturele achtergrond, voorkomen – ook in reclame.

‘Purpose’ is ook zo’n trend. Dit gaat om een hoger doel hebben. Bedenk als bedrijf wat je toegevoegde waarde is in de maatschappij. Zo geeft Maryam Boonstra van PostNL aan dat zij het fysieke contact zijn tussen verzender en ontvanger, en daardoor in een jaar als 2020 zelfs eenzaamheid tegengaan bij het contactmoment aan de deur.

Marketinglive!

Nog meekijken? Dat kan via deze link. Vanaf 10.35 uur kun je diverse Marketing Talks volgen met o.a. Albert Heijn en Philips.

Beeld: Still uit het panelgesprek van MarketingLive!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK