Het Sintsecretariaat van Bpost in de startblokken

Het kan niemand ontgaan zijn: de Sint is weer met zijn boot aangemeerd, zowel in Nederland als België. In België maakt de Sint via Bpost jaarlijks zo’n 350.000 kinderen blij met een brief. De helpers van het Sintsecretariaat staan klaar om alle inzendingen te beantwoorden.

Sintsecretariaat Bpost

Op vraag van de Goedheiligman staat het Sintsecretariaat elk jaar paraat, om de duizenden brieven te beantwoorden die naar hem worden gestuurd. Verlanglijstjes, hartverwarmende brieven, prachtige kunst- en knutselwerkjes, vele fopspenen en zelfs sporadisch een hoefijzer…. de Sint krijgt in deze periode massa’s post te verwerken. De Bpost collega’s die tijdelijk in het Sintsecretariaat werken, zullen er samen met de postbodes persoonlijk voor zorgen dat iedereen een antwoord krijgt. Vorig jaar bereikten de brieven, die werden verzonden door de assistenten van de Goedheiligman, zo’n 350.000 kinderen. Brieven aan Sinterklaas hoeven niet gefrankeerd te worden en kunnen in elke rode brievenbus worden gedropt.

Alle informatie vind je terug via deze link.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK