Xerox benoemt John Bruno tot President & COO

Xerox kondigt de benoeming van John Bruno tot President & Chief Operating Officer aan. Bruno versterkt het team na de promotie van Steven Bandrowczak tot CEO eerder dit jaar.

John Bruno

In deze functie zal John Bruno nauw samenwerken met de CEO en het managementteam, om de wereldwijde strategie van het bedrijf vorm te geven.
Hij is verantwoordelijk voor de ontwikke-ling van het operationele model, om de prestaties van het bedrijf te verbeteren.
Hij houdt ook toezicht op het wereldwijde productaanbod, de dienstverlening, marketing, productie, supply chain, inkoop, informatietechnologie en Xerox’ IT services business unit.

“John brengt tientallen jaren ervaring met zich mee op het gebied van business, technologie en operationeel leiderschap bij Fortune 500-bedrijven in een groot aantal sectoren, die van toepassing zijn op de richting die we met Xerox inslaan”, aldus Steven Bandrowczak, Chief Executive Officer van Xerox. “John’s expertise zal ons klantgerichte bedrijfsmodel vooruithelpen en ons in staat stellen een nog betere klantervaring te creëren.”

“Ik ben vereerd om deze rol op me te nemen en met Steve en dit getalenteerde managementteam samen te werken als President & Chief Operating Officer van Xerox”, aldus John Bruno. “Ik kijk ernaar uit om met al mijn nieuwe Xerox-collega’s wereldwijd samen te werken. We zorgen samen verder voor operationele innovatie”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK