HelloPrint houdt workshop over kunstmatige intelligentie

Ook de printmedia branche zal hoe dan ook ‘iets’ gaan merken van kunstmatige intelligentie. Media creatie en productie zullen gaan veranderen, maar ook workflow- en logistieke processen zullen onder invloed van in ontwikkelingen zijnde technieken de komende jaren gaan veranderen. HelloPrint heeft een gratis workshop opgezet en wil daarmee in januari vooral de kansen van AI laten zien.

AI kan prima helpen bij saaie repeterende taken, waardoor capaciteit voor mensen vrijkomt om meer zinvolle dingen te doen. CEO Hans Scheffer zegt na een bezoek aan de Verenigde Staten dat aldaar de gevoelens van argwaan rondom deze ontwikkelingen zijn omgebogen in talrijke kansen. Hij wil graag zijn opgedane kennis delen met geïnteresseerden. HelloPrint organiseert daarom in samenwerking met AI experts & marketingbureau DoubleSmart een gratis AI workshop voor klanten van HelloPrint Connect. Aanmelden kan via een online formulier.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK