Publique publiceert eerste magazine voor livecommunicatie

De eerste uitgave van het nieuwe magazine Publique, gericht op livecommunicatie, is gelanceerd. Publique publiceert onafhankelijke informatie voor professionals die evenementen gebruiken voor marketing, communicatie, personeelsbinding, relatiebeheer, welzijn en sociaaleconomische doeleinden.

Publique No 01 Cover 430x400 1

Gwenda van Vliet, CMO van G-Star RAW, vertelt in de eerste print-editie over de samenwerking met dance-event ADE en hoe het denimmerk livecommunicatie inzet om steeds weer nieuwe doelgroepen te bereiken. Ben van Berkel, internationaal bekend om zijn unieke benadering van moderne architectuur en stedenbouw, geeft zijn visie op de ontwikkeling van toekomstbestendige event venues. En Claar van Ittersum, Lead Events bij de Kamer van Koophandel, legt uit hoe haar eventteam de transitie doormaakt van logistieke service-afdeling naar strategisch gesprekspartner.

Het tijdschrift heeft een oplage van 7.000 exemplaren en wordt verspreid onder beslissers van de top 2.500 bedrijven en organisaties in Nederland en 500 ondernemingen in de meetingindustrie. Daarnaast is een online bladervariant te lezen op publique.nl.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK