Eerste magazine ‘Handreiking’ uitgereikt aan minister Helder

Minister Helder voor Langdurige Zorg en Sport heeft het eerste exemplaar van het magazine ‘Handreiking’ in ontvangst genomen. Het magazine gaat over het programma: ‘Extra handen voor de zorg’ tijdens de coronacrisis; vol verhalen, achtergronden, belangrijke lessen en cijfers.

Zorg Magazine

Het eerste exemplaar werd aan de minister aangeboden door Celine Schuman, zij heeft als zorgprofessional zorgorganisaties ondersteund tijdens de coronacrisis. Samen met landelijk projectleider Saskia Wooning, Tineke de Visser van zorg-
organisatie Aafje en directeur-bestuurder
Jelle Boonstra van RegioPlus, hebben ze een waardevol gesprek gehad over ervaringen, cijfers, geleerde lessen en belangrijke inzichten voor de toekomst. Minister Helder: “De afgelopen twee jaren zijn heel heftig geweest. Zeker voor mensen die ziek zijn geworden, voor hun naasten en voor mensen in de zorg die zo ontzettend hard hebben gewerkt. Toch stonden we er in de zorg, met elkaar. Dat is iets om trots op te zijn. Het programma ‘Extra handen in de zorg’ heeft daar een mooie bijdrage aan geleverd.”

Ruim 6.300 extra handen hebben zich tijdens de coronapandemie ingezet in de zorg via ‘Extra handen voor de zorg’. De organisatie hoopt dat een ieder die zich zo hard heeft ingezet en nog doet zich herkent, gezien, gehoord en gesteund voelt door dit magazine.

Je kunt het magazine hier online bekijken.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK