Introductie nieuwe Xaar printkop

Xaar lanceert zijn nieuwe Versatex ‘out-of-the-box’ print engine en de nieuwste Nitrox Elite GS3 printkop op de InPrint beurs in München van dit jaar op 15-17 maart.

Xaar Printkop

De Xaar Versatex biedt gebruikers met beperkte inkjetervaring de mogelijkheid het digitale inkjetontwikkelings- en -integratieproces te versnellen, waardoor fabrikanten op een snelle, kosteneffectieve en flexibele manier nieuwe potentiële toepassingen kunnen verkennen.
De Xaar Versatex bestaat uit een volledig geïntegreerd datapad, inkttoevoersysteem, en ondersteunt een groot aantal printkoppen van het ImagineX-platform, en is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en kant-en-klare oplossing. Het is beschikbaar als zowel een evaluatiekit, als een grotere print engine en kan worden geconfigureerd met meerdere printkoppen tot 420mm in breedte.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK