Canon introduceert nieuwe webversie van PosterArtist 

Canon heeft een nieuwe webversie van PosterArtist gelanceerd, waarmee het zelf intern ontwerpen en printen van posters gemakkelijker wordt.

Canon Poster Artist

Alles wat nodig is om zelf posters te maken is een compatibele Canon-printer, en toegang tot de PosterArtist-website waar een enorme keuze is aan sjablonen, afbeeldingen, lettertypes, Clipart-beeldmateriaal en pictogrammen. De nieuwe webversie van PosterArtist ondersteunt de gebruiker van begin tot eind bij het ontwerpen en printen van posters. Wie al een duidelijk idee heeft van het eindproduct, kan in het ontwerpmenu kiezen uit: ‘Poster’, ‘Flyer’ of ‘Banner’. Wie al een vast doel in gedachten heeft, kan ook de mogelijkheid ‘Select a theme (Kies een thema)’ selecteren, zoals: ‘Detailhandel/Distributie’ of ‘Verkoop’. 

Hiro Imamura, Marketing & Innovation Vice President van Digital Printing & Solutions bij Canon Europe, zegt: “Geprinte posters blijven een van de meest effectieve manieren om bekendheid te geven aan een product, dienst of evenement. Of het nu voor een opvallende verkoopcampagne is, voor een plaatselijke markt met natuurproducten of voor een evenement, de webversie van PosterArtist stelt gebruikers in staat fascinerende reclametoepassingen te maken, hun creativiteit alle ruimte te geven en de inzetbaarheid – en daarmee de waarde – van hun printer te vergroten. Tot nu toe moesten Canon-gebruikers die posters wilden maken vaak investeren in moeilijke ontwerppakketten, en veel tijd besteden aan het uitzoeken hoe ze die moesten gebruiken.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK