Stichting Data Bescherming Nederland (SDBN) dagvaart Adobe met massaclaim

Vandaag brengt Stichting Data Bescherming Nederland (SDBN) een dagvaarding uit tegen Adobe. Namens miljoenen Nederlanders eist SDBN dat Adobe stopt met het verzamelen van persoonsgegevens via tracking cookies en via software in mobiele apps.

Dat schrijft inct pop haar uitgeefplatform. Contact met Adobe heeft volgens het artikel de afgelopen maanden niets opgeleverd en daarom stapt SDBN vandaag naar de rechter. In onderstaande fil legt SDBN de argumenten voor de dagvaarding uit.

Introbeeld: inct

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK