After Adobe MAX door VIGC

Na het grote succes van vorig jaar, met 150 deelnemers, organiseert VIGC met Lab9 en Adobe een nieuwe editie van After Adobe MAX, dé ultieme nabeschouwing van Adobe MAX, het top event in de VS, op donderdag 9 november bij BluePoint (ALM) in Antwerpen (Berchem).

Nieuw vanaf deze editie zijn de praktische en inspirerende workshops met veel hands-on tips. Deze gaan door in de voormiddag. Let wel op. De plaatsen zijn beperkt!

Opener in de namiddag is Bert Dries, aka Musketon, de enige op uitnodiging van Adobe uitgezonden Belg op Adobe MAX 2017 in Las Vegas. Bart Van de Wiele van Adobe en Dimitri Stevens van Lab9 geven hun ‘in depth’ visie over nieuwe inspirerende features, projecten en tools, die ze op Adobe MAX hebben gezien. Alex Kunst, onafhankelijk journalist en columnist, brengt verslag uit over de Dutch Design Week, een design festival in Nederland (Eindhoven) dat jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers op de been brengt. Rizon Parein, internationaal gerenommeerd 3D designer en illustrator, geeft inzicht in zijn projecten voor o.m. Nike, Jay Z, Google, Facebook en Mercedes Benz, met een knipoog naar zijn mening over 3D designing en Adobe tools.

Voorafgaand aan de plenaire sessie zijn er hands-on workshops om nog meer feeling te krijgen met de nieuwste design features en tools. Tijdens het netwerkevent kan je kennis maken met Wacom’s nieuwste pen tablets en display tools.

Get inspired! En schrijf nu in voor #AAMAX17!

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK