VIGC After Adobe MAX op 1 december

Adobe MAX is het jaarlijkse event in de Verenigde Staten voor designers, fotografen, webdesigners en alle spelers in de keten van grafische creatie en productie.

After Adobe Max 2020

Het event zelf zit er alweer op en VIGC organiseert naar goede gewoonte een samenvattend event onder de titel: After Adobe MAX. Dit keer is het een online sessie die op 1 december vanaf 13:00 uur gratis te volgen is.

Sprekers zijn onder andere: Tom Moulaert – Creatieve prepresstools voor een naadloze samenwerking op ieder toestel, Vincent Van der Meeren – Powerfull UX-design met Adobe XD, Dimitri Stevens – Creatief aan de slag met augmented & virtual reality, Ulbe Jelluma (Print Power Europe) – De kracht van print in een digitale wereld en Frank Blomme (Xerox) – Communicatie met impact dankzij digital drukwerkveredeling.

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Lab9 Academy. Je dient je wel via de website in te schrijven.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK