VIGC After Adobe MAX op 1 december

Adobe MAX is het jaarlijkse event in de Verenigde Staten voor designers, fotografen, webdesigners en alle spelers in de keten van grafische creatie en productie.

After Adobe Max 2020

Het event zelf zit er alweer op en VIGC organiseert naar goede gewoonte een samenvattend event onder de titel: After Adobe MAX. Dit keer is het een online sessie die op 1 december vanaf 13:00 uur gratis te volgen is.

Sprekers zijn onder andere: Tom Moulaert – Creatieve prepresstools voor een naadloze samenwerking op ieder toestel, Vincent Van der Meeren – Powerfull UX-design met Adobe XD, Dimitri Stevens – Creatief aan de slag met augmented & virtual reality, Ulbe Jelluma (Print Power Europe) – De kracht van print in een digitale wereld en Frank Blomme (Xerox) – Communicatie met impact dankzij digital drukwerkveredeling.

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Lab9 Academy. Je dient je wel via de website in te schrijven.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK