VIGC P2X Experten Netwerk: Op 2 december van Bart Van Looy, Sanoma, en Eddy Hagen, VIGC, alles leren over AR en e-publishing in de praktijk

Als je op 2 december in de buurt van het Belgische Turnhout bent en/of geïnteresseerd bent in Augmented Reality tools of van een man uit de praktijk, Bart van Looy, ICT DTP Publishing Project Leader bij Sanoma, zijn ervaring met e-publishing en de GWG test suite wilt horen dan is een bezoek aan het VIGC een aanrader. Vanaf 16.00 uur is daar weer een P2X ExpertenNetwerk bijeenkomst- Lukt het niet op 2 december dan heb je nog een kans op 10 december bij het KISP in Gent.Dat is ook nog een goede reden om deze prachtige en historische stad te bezoeken. Meer informatie via de link bij dit bericht.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK