Nieuwe glossy Quiet 500 gaat strijd aan met Quote 500

“Een prachtig product van Tilburgers over Tilburgers, veel aandacht voor een goede zaak”, berichtte Dré Stevens, eigenaar van Drukkerij Gianotten. En hij zegt hiermee niets teveel. Hij spreekt namelijk over de armoedeglossy Quiet 500, die sinds medio oktober in het leven is geroepen als tegenhanger van de Quote 500. “Trots dat Drukkerij Gianotten hieraan een bijdrage mocht leveren.” Dat deden zij met 6.500 exemplaren. De 123 pagina’s tellende glossy is bedoeld om de 500 rijkste Nederlanders uit te dagen om mee te werken aan armoedebestrijding. Het eerste succes is er. Op 18 oktober meldt de redactie op Twitter: “Eerste rijke biedt aan om arme te adopteren zowel financieel als inhoudelijk naar aanleiding van @Quiet500 #quiet500”. Op de website kun je tevens een indruk krijgen van de Quiet500, compleet met videoportretten, nieuws en natuurlijk de mogelijkheid om de Quiet500 te bestellen. De opbrengst van de verkoop van de Quiet 500 en gulle giften komen geheel ten goede aan Stichting Broodnodig (‘broodpater’ Gerrit Poels) en Stichting Tilburgse Voedselbank.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK