Multichannel publishing guide door Eddy Hagen

Multichannel publiceren is een feit. Elke uitgever, of bedrijf dat zijn content wil verspreiden, moet zorgvuldig en geïnformeerd te werk gaan wanneer ze zowel digitaal als in print willen publiceren. Eversify werkte samen met Eddy Hagen, een industrieconsultant, die de lezer/gebruiker groeicurve onderzocht, analyseerde en in kaart bracht. Aan de hand van praktische voorbeelden toont hij hoe een beter begrip van de lezers een betere gebruikservaring teweegbrengt. Het technische artikel en de bijhorende infografiek lichten alle mogelijkheden en de huidige marktsituatie toe voor uw multichannel strategie.
Beide zijn hier gratis te downloaden.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK