Multichannel publishing guide door Eddy Hagen

Multichannel publiceren is een feit. Elke uitgever, of bedrijf dat zijn content wil verspreiden, moet zorgvuldig en geïnformeerd te werk gaan wanneer ze zowel digitaal als in print willen publiceren. Eversify werkte samen met Eddy Hagen, een industrieconsultant, die de lezer/gebruiker groeicurve onderzocht, analyseerde en in kaart bracht. Aan de hand van praktische voorbeelden toont hij hoe een beter begrip van de lezers een betere gebruikservaring teweegbrengt. Het technische artikel en de bijhorende infografiek lichten alle mogelijkheden en de huidige marktsituatie toe voor uw multichannel strategie.
Beide zijn hier gratis te downloaden.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK