Eigen Huis Magazine, tien keer per jaar in de bus bij 800.000 leden door Roularta Printing

Eigen Huis Magazine is het ledenmagazine van de Vereniging Eigen Huis in ons land en wordt al meer dan 10 jaar gedrukt bij Roularta Printing. Op een totale markt van 4,5 miljoen eigen huizen, heeft de Vereniging Eigen Huis met 800.000 leden beslist een significant aandeel.

Ver.eigen Huis Roularta
 Elvira Spoelstra (links op de foto)

“Ik had eigenlijk geen idee van wat een oplage van 800.000 exemplaren precies omvat”, zegt Elvira Spoelstra, hoofdredacteur van Eigen Huis Magazine. “Onze commerciële contactpersoon bij Roularta Printing, Matthias Heimerdinger, had een filmpje gemaakt om het hele proces in beeld te brengen en blijkt dat 800.000 exemplaren het equivalent is van 6 grote vrachtwagens nokvol met magazines. Dat is dus echt wel heel erg veel.”

lees het hele artikel bij Roularta

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK