Hard//hoofd terug naar papieren abonnementsmodel

Hard//hoofd is een platform voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Het digitale platform maakt een bijzondere stap: vanaf juli promoten zij een papieren abonnementsmodel.

Hard Hoofd Magazine

Wanneer voor 31 juli 2023 1.000 mensen zich hebben geabonneerd voor 2,50 euro per maand, kunnen ze al deze abonnees twee keer per jaar verzekeren van een thuisbezorgd magazine.

Het zal gaan om magazines van 120 pagina’s vol bijzondere beelden en verhalen van getalenteerde makers. Geheel advertentievrij. Het eerste magazine staat gepland voor september, met als thema ‘Aaah!’.

Op de website: “Welke aaah luidt er wanneer een student naakt poseert en zó goed wordt bekeken dat het atelier verandert in een scène uit Süskinds Das Parfum? Wat galmt er door de gangen van onze samenleving tijdens de viering van de 150-jarige afschaffing van de slavernij deze zomer? Welke aaah hoor je, als je voor het eerst ongesteld wordt op mosseljacht met je vader?”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK