KLM keert terug naar papieren personeelsblad

Luchtvaartmaatschappij KLM komt terug op haar beslissing om alleen nog maar digitaal te publiceren voor haar interne communicatie. Binnenkort ligt bij het KLM-personeel een fraaie glossy op de deurmat. De naam van het personeelsblad houdt KLM nog geheim. KLM heeft ingezien dat een thuisbezorgde papieren glossy ervoor zorgt, dat ook andere gezinsleden van de medewerker de informatie tot zich nemen. Een andere reden voor de keuze voor papier is, dat dit beter emotie – het KLM-gevoel en trots – overbrengt dan een digitale uiting. De nieuwe glossy zou dan ook beter passen in de storytellingstrategie, bedoeld  om ‘in het hoofd en hart van de mensen te komen en elkaar te verbinden.’

Bron: communicatieonline.nl/papierenkarton.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK