Apple koopt digitale kiosk Texture

Apple mengt zich in de tijdschriftenmarkt. Het bedrijf uit Cupertino neemt het Amerikaanse Texture over, een dienst waarmee gebruikers voor een tientje per maand toegang hebben tot een grote hoeveelheid tijdschriften. Daarmee heeft Texture een vergelijkbaar concept, zoals diensten als: Blendle, Netflix en Spotify.
Gebruikers van de virtuele kiosk Texture betalen een maandelijks bedrag van tien dollar. Het abonnementsgeld geeft je toegang tot ’s werelds beste artikelen, die zijn samengesteld op basis van je specifieke interesses. De artikelen komen uit recente uitgaven van ongeveer 200 titels, zoals beroemde merken als: Vogue, National Geographic, Elle en Cosmopolitan. Texture werkt op zowel Apple als Android-apparaten en volgens Apple blijft dit ook zo.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK