Van As sign-producten in Pyeongchang

Drukkerij Van As heeft de gehele aankleding van het verblijf van de Nederlandse sporters voor NOC*NSF, tijdens de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang, verzorgd. Van As-account manager Mike Rosenberg is hiervoor in september al afgereisd naar Pyeongchang, om in kaart te brengen wat er nodig was. “NOC*NSF vindt onze materialen heel interessant, vooral omdat het aanbrengen van onze signing geen lijm behoeft, waardoor het makkelijk plaatsbaar en te verwijderen is.” Na een succesvolle pilot sleept Van As de opdracht binnen.

Static Paper
“Het doel van de materialen was, om de sporters zich thuis te laten voelen”,  zegt Rosenberg. De materialen zijn daarom niet zo vaak voorbijgekomen op televisie, maar dat was ook niet de opzet. De door Van As ontworpen en geproduceerde Static Paper* met daarop: de Nederlandse vlag en sporticonen, vloerstickers, raamstickers en medaillewijzers, zijn voornamelijk gebruikt voor de Nederlandse appartementen. Daarnaast zijn er ook banners gebruikt voor ruimtes, zoals het krachthonk en verschillende kantoren. Static Paper-etiketten en banners kunnen op wanden en ruiten worden ‘geplakt’, doordat het etikettenpapier van statische lading is voorzien.

Paralympische Spelen
Van As heeft ook de aankleding voor de huiskamers van de Paralympische Spelen mogen verzorgen. En als 18 maart de Olympische vlam wordt gedoofd, staat Van As tot slot met signing onze Nederlandse toppers op te wachten in de ontvangsthal bij Schiphol.

Bron: Van As

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK