Hallmark wordt dé kaartenpartner van Kinderpostzegels

Kinderpostzegels en Hallmark slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samen de speciale wenskaartenseries voor de kinderpostzegelactie maken. Daarmee zetten beide organisaties zich met aandacht en verbinding in voor kinderen die er alleen voor staan.

Hallmark gaat in ieder geval de komende drie jaar zowel de themakaarten als de feestdagenkaarten ontwikkelen voor de jaarlijkse kinderpostzegelactie. Beide kaartenseries zijn een geliefd actieproduct, naast de kinderpostzegels zelf. Het ontwerp van de kaarten en postzegels wordt onthuld op maandag 24 juni 2024. De Hallmark kaartensets voor dit jaar worden verkocht aan de deur tijdens de kinderpostzegelactie van woensdag 25 september t/m woensdag 2 oktober 2024, en online via shop.kinderpostzegels.nl. Hallmark verkoopt de kaarten ook via de eigen webshop hallmark.nl, waar ze, voorzien van een persoonlijke boodschap, direct naar de ontvanger kunnen worden verstuurd. Volgend jaar zullen de speciale feestdagenkaarten ook via de retailverkooppunten van Hallmark verkrijgbaar zijn.

Hallmark Kinderpostzegels

Sofie Vriends, directeur van Kinderpostzegels: “Zoals een kaartje en een postzegel bij elkaar horen, zo logisch is onze samenwerking. Hallmark staat voor de persoonlijke aandacht die ook wij zo belangrijk vinden. Kinderpostzegels zet zich in voor kinderen die er helemaal alleen voor staan, bijvoorbeeld door problemen thuis. We zorgen ervoor dat zij een stevig vangnet hebben en zich niet eenzaam voelen. Ik weet zeker dat de prachtige kaartenseries die voortkomen uit de samenwerking met Hallmark mensen zullen inspireren iets te doen voor kinderen die het moeilijk hebben.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK