CHILI publish introduceert Acquia DAM Connector voor CHILI GraFx

CHILI publish, het bedrijf voor creatieve automatisering, lanceert het CHILI GraFx Connector Framework en de eerste implementatie: de Acquia DAM Connector voor CHILI GraFx.

Chilipublish Logo Hor 2023

Met deze integratie kunnen klanten hun Acquia Digital Experience Platform moeiteloos verbinden met de creatieve automatiseringsmogelijkheden van CHILI GraFx. Het platform, CHILI GraFx, is gebouwd voor wereldwijde merken en bureaus die multichannel graphics op schaal produceren.

“We zijn erg blij met de lancering van de Acquia DAM-connector in dit nieuwe CHILI GraFx Connector Framework, waardoor klanten de kracht van AI kunnen benutten om automatisch content samen te stellen in CHILI GraFx, geleid door merkgoedgekeurde assets uit Acquia DAM”, zegt Deanna Ballew, Senior Vice President, DXP & AI bij Acquia. “Dit is de eerste CHILI GraFx-verbinding met onze open DXP, en ons gezamenlijke doel met CHILI publish is om onze klanten te bevrijden van repetitieve taken, zodat ze kunnen innoveren en ambitieuze digitale ervaringen kunnen leveren. We kijken ernaar uit om onze gezamenlijke klanten nog meer waarde te bieden met toekomstige koppelingen met PIM voor productcatalogi en CDP voor gepersonaliseerde content.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK