CHILI Publish behaalt ISO 27001 certificaat

Omdat het Belgische bedrijf een goot aantal klanten bedient uit de zogenaamde Fortune 100-klanten reeks, is het van groot belang dat haar SAAS omgevingen volledig veilig kunnen werken.

Certified By Chili

CHILI Publish wordt naast de Fortune 100-klanten ook gebruikt door onder andere bureaus, uitgevers en print- en verpakkingsbedrijven, die ook hun vernatwoording dragen voor de productie van merkgebonden printmedia uitingen.

Natuurlijk eisen ook talloze indirecte klanten een 100% veilige werkomgeving voor hun documenten.

ISO 27001

Om ISO 27001-certificering te verkrijgen, beoordeelt een auditor die een certificeringsinstantie vertegenwoordigt de praktijken, het beleid en de procedures van de organisatie en beoordeelt of deze voldoen aan de eisen van de norm. Brand Compliance was voor CHILI de geaccrediteerde auditor die de leiding had. Onder begeleiding van kennismanagement consultant White Ravens Consulting BV en cyber security en privacy dienstverlener Approach, leidde Wesley Walraeve, IT manager bij CHILI publish, de CHILI publish audit.

Lees verder bij CHILI

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK